2018-06-07

PASKUTINIO SKAMBUČIO ŠVENTĖ

Gegužės 25 d. 12 val. mūsų mokykloje vyko Paskutinio skambučio šventė „Skrisk į savo svajonių šalį“, kurią jauniesiems abiturientams – dešimtokams – suorganizavo 9 klasės mokiniai su auklėtoja V. Tamošauskiene.

Tądien nustebino ir patys šventės kaltininkai, į mokyklą atvykę su kolūkio laikus menančiu savivarčiu sunkvežimiu ZIL, papuoštu balionais. 10 klasės mokinius sveikino pirmokai, pamokas vedė geografijos mokytoja R. Trakienė, pirmoji mokytoja M. Kairienė, klasės vadovė J. Lisauskienė. Po 4 pamokų visi, turėję oficialius šventės kvietimus ir praėję apsauginio (Rolandas Lukauskas) patikrą, buvo susodinti į lėktuvą, skrisiantį svajonių šalin... Šventė prasidėjo.

Pirmiausia visus renginio dalyvius pasveikino lėktuvo vadė – mokyklos direktorė Laima Mačernienė. Apie dešimtokų vaikystės išdaigas ir svajones papasakojo jų buvusi pradinių klasių mokytoja Morta Kairienė. Žiūrėdami filmuką jaunieji abiturientai sužinojo, ką apie juos mąsto kiti mokyklos bendruomenės nariai.

Kelionės metu aplankytos Sportininkų (10 klasės panelėms teko truputį pasimankštinti), Gražuolių (dešimtokai vaikinai bandė pinti merginoms kasas), Protinguolių šalys. Svajonių šalyje mūsų mokyklos vyriausieji buvo ir nominuoti, ir apdovanoti. Nominacija „Širdžių ėdikas“ atiteko Domantui, „Stiliova“ – Klaudijai, „Pats sau bosas“ – Pauliui, „Krepšinio fanas“ – Aivarui, „Nolaiferis“ – Karoliui, „LIKE per graži“ – Jolitai, „Tvarka bus!“ – Monikai, „Bosė Nr. 1“ – auklėtojai Jūratei. Dešimtokams padovanoti ir juodi marškinėliai su atitinkamos nominacijos pavadinimu.

10 klasės mokiniai neliko skolingi. Gražūs žodžiai ir gėlės mokytojams, daina, „testamentas“, simbolinis mokyklos raktas – tai jų dovanos. Šiuos jaunuolius primins ir prie mokyklos pasodintas alyvos medelis.  

Nuotraukos fotogalerijoje

Atnaujinta 2024-04-09 © Kartenos vidurinė mokykla. Visos teisės saugomos. Sprendimas:Creative partner