2017-05-31

„Vaikas visada gali išmokyti suaugusį trijų dalykų: džiaugtis be jokios priežasties, visuomet būti kuo nors užsiėmusiu ir iš visų jėgų reikalauti to, ko trokšti“.
P. Coelho

PENKIAMEČIAI ATSISVEIKINO SU „NYKŠTUKŲ“ GRUPE

Gegužės 26-osios popietę ikimokyklinio ugdymo grupės „Nykštukai“ vaikai su tėveliais pramogavo Jonučių kaimo turizmo sodyboje: penkiamečiams surengta smagi išleistuvių šventė. Renginio „Spalvoti burbuliukai“ organizatorė – mažųjų Dienos centro vadovė Indrė Paulienė ir organizacinė komanda (Jadvyga, Onutė, Donatas).

Kaimo turizmo sodyboje vaikučių laukė smagios atrakcijos. Pasidalinę į dvi komandas (raudonųjų ir žaliųjų), jie entuziastingai varžėsi estafečių rungtyse bei atlikdami kitas užduotis: lakstė su plastmasiniais lankeliais ant kojų, iš vieno dubenėlio į kitą nešiojo vandenį, rinko ir skaičiavo spalvotus kamuoliukus, dainavo, deklamavo, iš kaladėlių dėliojo žodelius. Į orą kilo balionai su užrašytomis vaikų svajonėmis bei mintimis apie „Nykštukų“ grupę.

Mažiesiems netrūko ir kitų pramogų: vaikai suposi, žaidė, gėrėjosi mažaisiais arkliukais, povais, šnekino gražuolį kalakutą, klausėsi įspūdingo varlių „koncerto“, vaišinosi keptomis dešrelėmis, kitais skanumynais, dalyvavo siurprizų žaidime.

Grupės auklėtojas Donatas savo nykštukams padovanojo po spalvinimo knygelę, auklėtinių šeimoms įteikti sertifikatai („Drąsiausia šeima“, „Linksmiausia šeima“, „Punktualiausia šeima“, „Kūrybiškiausia šeima“, „Išradingiausia šeima“ ir kt.).

Nuotraukos fotogalerijoje

Atnaujinta 2024-04-09 © Kartenos vidurinė mokykla. Visos teisės saugomos. Sprendimas:Creative partner