2017-04-06

Tėvelių pamokos antrokams

Skatinant mokinių, mokytojų ir tėvų bendradarbiavimą, š.m. kovo mėn. mūsų mokykloje suorganizuotos atvirų durų savaitės tėvams (kovo 6–10 d. – ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupėse; kovo 13–17 d. – pradinio ugdymo 1–4 klasėse; kovo 20–24 d. – pagrindinio ugdymo 5–10 klasėse). Tėveliai turėjo galimybę lankytis pamokose, neformaliojo švietimo užsiėmimuose, stebėti kitas veiklas, susitikti su auklėtojais, mokytojais bei aptarti rūpimus vaikų ugdymo(si) klausimus.

Pamokas ir kitas veiklas organizavo ne tik pedagogai, bet ir tėvai. Ypač aktyvūs buvo antros klasės mokinių tėveliai, vienai dienai (kovo 15 d.) tapę mokytojais.

Integruotą matematikos-pasaulio pažinimo pamoką vedė Laurynas Mitkus, vaikus sudominęs įvairiais eksperimentais.

Rasa Kundrotienė vedė integruotą pasaulio pažinimo-dailės pamoką. Ji papasakojo, kokiuose produktuose yra daugiausiai cukraus. Eksperimentuodami mokiniai skaičiavo, kiek šaukštelių cukraus yra konkrečiuose produktuose.

Integruotą lietuvių-anglų k. pamoką vedė Indrė Smilingienė ir Monika Žeimienė. Pamokos tema – „Sapnas“ („Dream“). Mokiniai klausėsi abiem kalbomis sekamos pasakos, mokėsi naujų žodžių, atliko skirtas užduotis.

Kovo 16 d. antrokai ir trečiokai dalyvavo Ugnės (2 klasė) ir Gabrielės (3 klasė) mamos Romos Mataitienės paskaitoje apie pirmosios pagalbos teikimą. Vaikai buvo supažindinti su pirmosios pagalbos priemonėmis bei pamokyti teikti pirmąją pagalbą.

Dėkojame iniciatyviems, aktyviems mokinių tėveliams!

Nuotraukos fotogalerijoje

Atnaujinta 2024-04-09 © Kartenos vidurinė mokykla. Visos teisės saugomos. Sprendimas:Creative partner